...En repareren, dat begint hier. In een paar simpele stappen, help ik je op weg. Wat wil je doen op deze mooie dag? Ik wil iets repareren! Fantastisch! Repareren is goed voor de portemonnee, voor het milieu en voor je trots. Wat wil je repareren?
Over deze campagne.

We gooien in Nederland veel waardevolle spullen weg. Wekelijks wordt alleen al 10,9 miljoen kilo elektrische apparaten en textiel afgedankt. En nog veel meer spullen, die na een kleine reparatie vaak nog prima mee kunnen. Met de campagne ‘Waardeer het, Repareer het’ wil SIRE zoveel mogelijk Nederlanders bewegen hun kapotte spullen te repareren door mensen bewust te maken van de waarde van hun spullen. Of het nu gaat om een lekkend koffiezetapparaat, een kapotte koffer of een spijkerbroek met een gat.

En hoe leuk is het zelf een apparaat weer aan de praat te krijgen of zelf aan de slag te gaan met je favoriete kledingstuk zodat deze weer jaren mee kan? Dat geeft niet alleen veel voldoening, maar pakt ook positief uit voor de wereld en je portemonnee.

Ook jij kunt repareren. Op deze website helpen we je om in een paar stappen een kapot voorwerp te herstellen. En heb je Google Home of een Google Assistant, dan is repareren makkelijker en laagdrempeliger dan ooit met de repareer-assistent. Dus vanaf nu hoef je beschadigde spullen nooit meer zomaar weg te gooien. Waardeer het. Repareer het! Waar wacht je nog op?

Begin hier
Ik wil iets repareren! Meer informatie